3 shtator 2015, Pekin

Përkujtimi i 70-vjetorit të fitores së Luftës së Popullit Kinez kundër Agresionit Japonez dhe Luftës Antifashiste Botërore

30 korrik, Zhurihe

Festimi i 90-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Çlirimtare Popullore të Kinës

23 prill 2019, Qingdao

Parada detare për kremtimin e 70-vjetorit të themelimit të Flotës Detare Popullore

1 tetor 2019, Pekin

Mbledhja e kremtimit të 70-vjetorit të themelimit të Kinës së Re