Pas Kongresit të 18-të, presidenti Xi Jinping u ka kushtuar rëndësi ushtarëve në vijën e parë dhe ka inspektuar shumë herë trupat në bazë, duke treguar figurën e komandantit dhe dashurinë për ushtarët