99 vjet më parë

Një varkë e kuqe në Liqenin Nanhu

Filloi rrugëtimin e rëndësishëm që drejtonte përtëritjen e madhe të kombit kinez


Qëkur

Fati i kombit kinez

Ka qenë i lidhur ngushtë me Partinë Komuniste të Kinës

Varet nga populli

Vazhdimisht përfiton populli

Me rrënjë të forta te populli

Besimi dhe mbështetja e popullit te Partia Komuniste e Kinës

Nuk ka ndryshuar kurrë.


Partia Komuniste e Kinës ka një mision madhështor

Zhvillimi dhe rritja në valën e mrekullueshme të shekullit

Nga një "parti nëntokësore" me më pak se 60 veta

Është zhvilluar në partinë më të madhe në botë në pushtet


Duke kaluar nga vështirësitë,

Pasi u zhvillua nga e vogël në të madhe

Tani

Nga e madhe në të fortë

"Do të realizojë synimin pavarësisht stuhive"

Anëtarët e PKK-së nuk hezitojnë

Por e shtyjnë Kinën të marshojë përpara


Duke kërkuar lumturinë për popullin kinez

Duke kërkuar ringjalljen e kombin kinez

Partia Komuniste e Kinës nuk harron kurrë qëllimin bazë


Komiteti Qendror i Partisë me Xi Jinping në krye

Mban lart flamurin e së vërtetës

Qendron para valës së kohërave

Për të shtyrë përpara vazhdimisht

Anijen e madhe të Kinës

Që mban endrrën e madhe të popullit kinez