Si çdo banor mikpritës i Xinjiang-ut, avokatja e parë e kombësisë uzbeke në Kinë, Fidima, përgatit shumë fruta dhe ëmbëlsira vendore për mysafiren e saj, gazetaren e CMG-së Liu Xin. Le të shohim çfarë ka përgatitur Fadima dhe për çfarë biseduan ato.