Çdo vit në vjeshtë, pylli i plepave të Eufratit në kontenë Bugur të Rajonit Autonom të Xinjiang-Ujgurit shfaq peizazhin e ngjyrave të mrekullueshme. Pylli i ngjan një pengese të fortë, që i qëndron sulmit të shkretëtirës ndaj oazave. Wang Xiangbao u bë rojtar i pyllit të plepave të Eufratit që në moshën 24-vjeçare dhe quhet “harta e gjallë” e pyllit. Tani Wang Xiangbao i moshuar shpreson t’u japë nxënësve të tij njohuritë dhe përvojën e tij për mbrojtjen e pyllit të plepave të Eufratit, me qëllim që ata të mbajnë në vijim këtë përgjegjësi.