Akademia e Vallëzimit e Universitetit Minzu të Kinës interpretoi vallen "Atdheu" të vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore për shikuesit në "Galanë e Festës së Pranverës të Bashkëpunimit Kinë-EQL (Kunshan, Suzhou)".