Gjysma e vitit ka kaluar tashmë dhe ne mësuam se mbajtja e maskës dhe e distancës shoqërore është shumë e rëndësishme për të mbrojtur veten. Sot do të intervistoj disa njerëz për t’u njohur se si është ndikuar jeta e tyre nga koronavirusi.