Lufta kundër varfërisë është e vështirë, por ajo duhet të fitohet patjetër.

Gjatë kësaj lufte u zbatua sistemi i përgjegjësisë së sekretarit të Partisë të çdo niveli dhe u bë kontrolli më i rreptë në histori. Sekretarët e komiteteve të Partisë të pesë niveleve dhe anëtarët e thjeshtë të Partisë morën misionin në supet e tyre dhe luftuan në frontin e parë.