Arbër Kondo është student për master në shkencat politike pranë Universitetit Renmin të Kinës. Ndërsa Matilda Kondo kryen studimet për master në drejtësi pranë Universitetit të Shkencave Politike dhe Juridike të Kinës. Ata janë një çifti i ri shqiptar që kanë ardhur në Kinë për të qëndruar pranë njeri-tjetrit. Jeta e këtushme ka vështirësi, por këta të rinj janë të lumtur. Ndjekim jetën e çiftit Kondo në Kinë.