Kombet e Bashkuara (OKB) dërguan 63 kamionë me ndihma humanitare në Idlib, Siri, raporton “Anadolu Agency”.

Kamionët me ndihmat e OKB-së kaluan përmes Portës Kufitare Cilvegozu në rrethin Reyhanlı të qytetit turk Hatay.

Materialet e ndihmës humanitare do të shpërndahen për ata që kanë nevojë në Idlib dhe fshatrat përreth. (Irma)