Ka nisur një shërbim i ri i trenave të mallrave midis Kinës dhe Europës, që lidh Wuhan-in me Kievin, kryeqytetin e Ukrainës.Udhëtimi ndërmjet dy qyteteve do të zgjatë rreth 15 ditë.Shërbimi i transportit hekurudhor ndërmjet Kinës e Europës rifilloi në Wuhan në fund të marsit, pas vënies në kontroll të COVID-19.Deri më tani, më shumë se 90 trena janë nisur nga ky qytet për në Europë, me një kapacitet pothuasje sa në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.(Zhan Dian/Artan Goga)