VCG

VCG

Këshilltari i Shtetit dhe ministri i Jashtëm i Kinës Wang Yi e vlerësoi fjalimin e presidentit Xi Jinping në debatet e përgjithshme të sesionit të 76-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së, duke thënë se ai forcon besimin në luftën globale kundër pandemisë së COVID-19 dhe tregon drejtimin e rrugës së zhvillimit të përbashkët të botës. (Wang Lei)