Fermerët në Yuncheng të prvoncës Shanxi të Kinës Perëndimore filluan korrjen e mistrit më 21 shtator 2021./ VCG

Fermerët në Yuncheng të prvoncës Shanxi të Kinës Perëndimore filluan korrjen e mistrit më 21 shtator 2021./ VCG

Presidenti kinez Xi Jinping uroi të mërkurën fermerët dhe punonjësit e bujqësisë e të zonave rurale në prag të Festës së 4-t të të Korrave të Fermerëve Kinezë.
Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, theksoi përshpejtimin e modernizimit të bujqësisë dhe zonave rurale për të siguruar përmirësimin e mëtejshëm të jetesës së fermerëve.