foto nga VCG

foto nga VCG

Yang Jiechi, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK) dhe drejtor i Zyrës së Komisionit të Punëve të Jashtme të Komitetit Qendror të PKK-së, u takua të mërkurën nëpërmjet videolidhjes nga Pekini me përfaqësues amerikanë nga Partia Demokratike dhe Partia Republikane. (Artan)