Xi Jinping në fshatin Haojiaqiao

Xi Jinping vizitoi fshatin Haojiaqiao/ Xinhua

Sekretari i Përgjithshëm i PKK-së Xi Jinping inspektoi të martën kontenë Suide të provincës Shaanxi.

Xi Jinping vizitoi zyrën e mëparshme të Komitetit të PKK-së në Suide/Xinhua

Xi Jinping vizitoi zyrën e mëparshme të Komitetit të PKK-së në Suide/Xinhua

Ai vizitoi me radhë zyrën e mëparshme të Komitetit të PKK-së në Suide, shkollën e mesme eksperimentale të Suide-së, Muzeun e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale të kontesë Suide dhe fshatin Haojiaqiao, duke inspektuar rreth zhvillimit të traditës së mirë të Partisë, nxitjes së zhvillimit të gjithanshëm të nxënësve, mbrojtjes e trashëgimit të kulturës tradicionale dhe nxitjes së gjithanshme të lulëzimit rural.

Xi Jinping vizitoi Muzeun e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale të kontesë Suide/Xinhua

Xi Jinping vizitoi Muzeun e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale të kontesë Suide/Xinhua

Xi Jinping vizitoi shkollën e mesme eksperimentale të Suide-së/Xinhua

Xi Jinping vizitoi shkollën e mesme eksperimentale të Suide-së/Xinhua