Gong Yunzun, sekretari i Komitetit të Partisë Komuniste të Kinës të Bashkisë Ruili në provincën Yunnan të Kinës Jugperëndimore, u hoq nga posti i tij për shkeljen e detyrës së parandalimit dhe të kontrollit të epidemisë, njoftoi të enjten Komiteti i Partisë i Provincës së Yunnan-it. (Foto nga VCG)