[Foto nga VCG]

[Foto nga VCG]

Ofrimi i shërbimeve më të mira në internet, si dhe forcimi i mbështetjes së sigurimeve shëndetësore u theksua në një takim ekzekutiv të Këshillit të Shtetit.

Në mbledhjen e kryesuar nga kryeministri Li Keqiang të mërkurën u bë thirrje për përpjekje të vazhdueshme për të rritur shpejtësinë e lidhjes në internet dhe për të ulur kostot e shërbimit, bën të ditur “Xinhua”.

Në mbledhje u njoftuan gjithashtu masa për të forcuar mekanizmin e sigurimit të ndihmës reciproke të vendit për të lehtësuar ngarkesat e pacientëve. (Elona)