Foto nga VCG

Foto nga VCG

Që nga fillimi i këtij viti policia hekurudhore kineze ka ndërmarrë përpjekje shtesë për të siguruar drejtimin e shërbimit të trenave të mallrave Kinë-Evropë në të gjithë vendin, njofton “Xinhua”.

Përveç patrullimeve më të shpeshta në stacionet kryesore hekurudhore, policia hekurudhore intensifikoi inspektimin e sigurisë nga zjarri, njoftoi Ministria e Sigurisë Publike.

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Policia hekurudhore gjithashtu rriti koordinimin me stacionet hekurudhore, operatorët e mallrave dhe departamentet lokale për këtë qëllim, tha ministria, duke shtuar se shumë rreziqe të sigurisë u eliminuan. (Fatosi)