Të enjten paradite u zhvillua në Qendrën e Ekspozitës Botërore të Shangait ceremonia e kremtimit të 30-vjetorit të zhvillimit e hapjes së zonës Pudong të Shangait. Presidenti i Kinës Xi Jinping mori pjesë në këtë ceremoni dhe mbajti një fjalim. (Wang Lei)