Edicioni i katërt i Ekspozitës së Gjelbërimit të Kinës u hap të dielën në qytetin Duyun, në provincën e Guizhou, në jugperëndim të Kinës. Ngjarja pesëvjeçare, e cila zgjat deri më 18 nëntor, synon të shfaqë risitë më të fundit të Kinës në fushën e ruajtjes ekologjike.

Liu Dongsheng, zëvendësdrejtor i Administratës Kombëtare të Pylltarisë dhe Grassland tha se qëllimi i ekspozitës nuk është vetëm ngritja e vetëdijes për rëndësinë e mbrojtjes ekologjike, por edhe të luajë një rol në promovimin e kulturës lokale dhe turizmit.

Ekspozita u bashkorganizua nga administrata, Komisioni Kombëtar i Gjelbërimit dhe qeveria provinciale Guizhou.