Presidenti i Palestinës dhe ai i Zambias kanë shprehur mbështetje për qëndrimin e Kinës për çështjet lidhur me Hong-Kongun dhe Xinjiang-un.

Të dy udhëheqësit zhvilluan dje bisedime të veçanta me presidentin Xi Jinping.

Në bisedime u diskutua gjithashtu lidhur me bashkëpunimin e mëtejshëm në luftën kundër koronavirusit të ri.