Guva Longmen  
Mali Ëmei dhe buda e madhe Lëshan  
Guva Jungan  
Gjurmët e sinantropeve pekinas në Zhou Koudian  
Qyteti i lashtë Ligjang  
Mali Huangshan  
Muri i Madh Kinez
Guva Mëgao
Tempulli, shtëpia dhe pylli i Konfucit
Qyteti i lashtë Pinjao i provincës Shansi
Varreza e perandorit Çin Shihuang dhe kukllat e ushtarëve e kuajve  
Pallati perandorak dimëror i Pekinit  
Tempulli i qiellit  
Pallati Budara