>>[Argëtim]
Shfaqje e hijesë (1) 
Shfaqje e hijesë (2) 
Shfaqje e hijesë (3) 
Lodra prej argjili (1) 
Lodra prej argjili (2) 
Lodra prej argjili (3) 
Lodra prej argjili (4) 
Lodra prej argjili (5) 
Lodra prej argjili (6) 
Lodra me shkopinj 
Lodra të qendisura të provincës Shensi 
Lodra "mbreti i majmunit dhe njeriu me maskën e derrit 
Kumbullore me karkalec 
Lodra "njeriu i orizit" 
Lodra njeriu Banban 
Balona 
Opera Nuo 
Opera Di
>>[Sende dekorative]
Grafiku i pikturave popullore të Kinës 
Letra të prera popullore të Kinës 
Piktura popullore e  provincës Shansi
Tigra prej balte 
Tigra prej pëlhure 
>>[Veshje]
Jastëku i supit Yin 
Këpucë me qendisje të kombësisë Yi 
Çanta me aromë 
Qendisje të distriktit Linfen të provincës Shansi
Veshje e Kombësisë Yao 
Qendisjet e Kombësisë Miao 
Pëlhura me vizatime ngjyrë blu 
Veshje e brendshme e gjoksit 
Kyçi i jetës së gjatë 
Veshjet e Kombësisë Bai
Qendisje në këpucë 
Veshje Baigjia (100 familiare) 
Çanta Hëbao 
>>[Tempuj shenjtorë]
Tempuj shenjtorë në arte figurative popullore të Kinës (1)
Tempuj shenjtorë në arte figurative popullore të Kinës(2)
Tempuj shenjtorë në arte figurative popullore të Kinës(3)
Tempuj shenjtorë në arte figurative popullore të Kinës(4)
Tempuj shenjtorë në arte figurative popullore të Kinës(5)
Tempuj shenjtorë në arte figurative popullore të Kinës(6)
Figura prej letre të distriktit Cao të provincës Shandong
Artizanati për përgatitjen e figurave prej letre 
Veprat grafike “ Zhima” për grumbullimin e pasurive 
Opera vendase ( Dishi )   • Shenjtor i kërcimit
>>[Banesë]
Porcelan ( l ) 
Porcelan ( 2 ) 
Porcelan ( 3 )
Porcelan ( 4 ) 
Porcelan ( 5 ) 
Porcelan ( 6 ) 
Porcelan ( 7 ) 
Porcelan ( 8 ) 
Porcelan ( 9 ) 
Banesa në jug të Kinës
Mobilje tradicionale të Kinës( mbajtëse e legenit ) 
Dollap 
Shportë e peshkut 
Një pjesë e oborrit familjar 
Tjegulla me figurën e maces 
Stampat ushqimore 
Oborri i familjes Ciao në provincën Shansi 
Mur dekorativ i tempullit 
Vizore tradicionale e Kinës 
Krevat Luhan