>>[Pikturat dhe dorëshkrimet e lashta të Kinës]
Qiu Ying dhe “Piktura e tij e panoramës përrallore 
Tang Yin dhe “Piktura e kthimit me gomar 
>>[Skulputurat e lashta kineze]
Kukullat e përgjunjura 
“Kukulla me daulle duke kënduar” 
Tigra të argjenda 
Shenjtorja budiste Guanyin me një mijë duar 
Kali mbi dallëndyshe në fluturim
Ene zbukuruese prej balte të pikturuar me figura të valltareve primitive 
>>[Zbulime të rëndësishme arkeologjike]
“Rruga e mëndafshit” në kohën e lashtë të Kinës 
Shpella Maijishan dhe shpella Longmn në Loyang
Varri i Zen Houyiut dhe kambana
Mbeturinat Jin dhe hierogrifet në kocka 
Varreza e mbretit të Dinastisë Sisia 
Arkeologjia në tempullin Famen të provincës Shansi 
Arkeologjia në Sansindui 
Arkeologjia në varrezën Xhulin të dinastisë Min I
Arkeologjia e varrezës Siaolin II 
Arkeologjia e 13 Varrezave të Dinastisë Min
Varrezat e Dinastisë Han dhe rrobat prej gurëve të çmueshëm me fijë ari 
Nga varrezat Hexhan të provincës Guixhou të zbulojmë shtetin e lashtë të Jelanit 
Porcelani dhe Kina 
Vareza e Dinastisë Han Mavandui në provincën Hunan 
Shpellat Mogao të Dunhuanit 
Karrocat e kuajt e varrezës prej bronxi të Cinshihuanit 
Si janë përpunuar statujat e ushtarëve dhe të kuajve 
Si është fabrikuar Vazoja Simu prej bronxi që është më e madhe në botë