>>[Opera e Pekinit]
Maskat e operës së Pekinit 
Rolet e operës së Pekinit 
Historia e Operës së Pekinit 
>>[Opera lokale]
Opera Huang Mei 
Opera Kunju 
Opera lokale e provincës Hë Nan-it "Ju Ju"
>>[Tregime e operave kineze]
Bonjaku i fisit Zhao
Qese e çmuar(Suolinnang) 
Si Lang vizitoi nënën 
Mu Dan Ting 
Legjenda e gjarprit të bardhë 
Kapërcejnë vështirësi dhe zemrat nuk ndahen 
Tregimet e herojve me bukuroshe 
Perandoresha u deh me raki