>>[Vjershat e poemat e kohës së lashtë në Kinë] 
Shkrimtari i talentuar Su  
“Shenjtori i poezive” Du Fu dhe poezitë e tij
“Shenjtori i poezive” Li Po dhe poezitë e tij
Vjershat e poezitë e shkëlqyera të dinastisë Tang të Kinës 
Poeti pastoral Tao Yuanming dhe poezitë e tij 
Qu Yuan dhe poezitë e tij
Koleksioni i parë i përmbledhjes së vjershave: “ Libri i vjershave”  
>>[Letërsia dramaturgjike klasike kineze]
Dramaturgu Li Yu  
Dramaturgu i famshëm Guan Hanqinge
>>[Romanet klasike kineze]
Pu Songling dhe “Tregimet për dhelpra të ndryshme”
“Udhëtimi për në perëndim”
Romani: “Luftimet midis tre shteteve.” 
Romani: “Ëndrra në vilën e kuqe” 
>>[Epopet kinez]
Epopeja: “Biografia e mbretit Geseer”
Epopeja: “Jangariada”
Epopeja: “Manas”