Këndshikimi yt - Të vërtetat dhe mitet e Covid-19

2020-05-22 16:55:49 CRI Komenti juaj Printoni

Lidhur me burimin e koronavirusit të ri, ka teori të shumta e të ndryshme. Po si mendon Organizata Botërore e Shëndetësisë? A është prodhuar virusi në laborator? Le të zbulojmë së bashku përgjigjen për këto pyetje në këtë video. Nëse dëshironi, mund të na jepni edhe ju mendimin tuaj.
Mrekulli
Lajmet Kryesore