Video - Ku ka qenë rasti i parë i koronavirusit të ri?

2020-05-21 11:38:27 CRI Komenti juaj Printoni

Ndërsa mediet në të gjithë botën janë fokusuar në zhvillimin e epidemisë së COVID-19 pas rastit të parë të konfirmuar në Wuhan, njerëzit pyesin: "A është vërtet ai rasti i parë në botë?" Ka shumë mundësi që jo. Ditët e fundit, raportet kanë treguar se COVID-19 u zbulua në shumë vende para se të raportohej rasti i parë në Wuhan. Prandaj, ku u zbulua rasti i parë dhe kur filloi të përhapej epidemia?

Mrekulli
Lajmet Kryesore