Video - Përfaqësuesi i popullit (1)

2020-05-21 11:36:48 CRI Komenti juaj Printoni

Jiaerheng Ahati është deputet i Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës dhe specialist i mbrojtjes së mjedisit. Në maj të vitit 2019, ai shkoi në një fshat në jug të Xinjiang-ut për t'i ndihmuar fshatarët të çlirohen nga varfëria. Ky dokumentar i shkurtër tregon punën e tij para pjesëmarrjes në sesionin vjetor të këtij viti të Asamblesë Kombëtare Popullore në Pekin.

Mrekulli
Lajmet Kryesore