Video - Ekipi mjekësor kinez ftohet në Ministrinë e Shëndetësisë të Algjerisë

2020-05-20 15:17:44 CRI Komenti juaj Printoni

Ekipi mjekësor i Kinës ndodhet në Algjeri në ndihmë të luftimit të gjendjes serioze të koronavirusit. Ky ekip u ftua në Ministrinë e Shëndetësisë të Algjerisë dhe bisedoi me specialistët vendorë. Me ta ishin dhe gazetarë nga CMG-ja në në qendrën e parandalimit dhe kontrollit të epidemisë në vendin afrikan. Si i bashkërendon burimet Algjeria? Si po e përballon vendi këtë sfidë shëndetësore publike?

Mrekulli
Lajmet Kryesore