Video - Një botë, një familje

2020-05-20 15:12:02 CRI Komenti juaj Printoni

Me përhapjen e koronavirusit të ri në mbarë botën, kënga "Mbushim botën me dashuri" u këndua nga tetë këngëtarë të famshëm nga Kina dhe vendet e tjera, për të shprehur dashurinë e pakufishme ndaj njerëzve të prekur nga virusi.

Mrekulli
Lajmet Kryesore