Video - Me fate të përbashkëta, bashkëpunim global kundër epidemisë

2020-03-26 21:50:43 CRI Komenti juaj Printoni

Epidemia e pneumonisë së koronavirusit të ri është një sfidë e madhe për qytetarët e botës.

Nën drejtimin e presidentit kinez Xi Jinping, Kina ka arritur rezultate të rëndësishme në këtë fazë kundër epidemisë.

Tani, COVID-19 ka mbuluar pothuajse gjithë globin dhe këtë "luftë pa tym" mund ta fitojmë vetëm duke u bashkuar të gjithë.

Presidenti Xi, nën konceptin e "bashkësisë së fateve të përbashkëta të njerëzimit", nxit bashkëpunim ndërkombëtar kundër epidemisë. Ai propozoi ndërtimin e e bashkësisë së përbashkët shëndetësore, duke nxitur bashkëpunimin midis palëve të ndryshme nën kuadrin e OKB-së, G20-s, etj.

Presidenti i Kinës Xi Jinping do të marrë pjesë në Pekin në samitin e posaçëm të G20-s mbi reagimin ndaj epidemisë së COVID-19.

Bashkëpunojmë së bashku kundër epidemisë.

Kina i përcjell botës besim dhe energji kundër epidemisë.

Drita e diellit nga bashkëpunimi do të zhdukë errësirën e epidemisë.

Mrekulli
Lajmet Kryesore