Zana`s Vlog 04 - Mësoni si vendoset maska e fytyrës në mënyrën e duhur

2020-03-05 20:20:01 CRI Komenti juaj Printoni

 Hapi i parë-Lani duart para vendosjes së një maske

Hapi i dytë-Gjeni anën e përparme dhe të prapme të maskës. Maska nuk duhet të hiqet me duar nga pjesa e përparme sepse ajo mund të jetë e mbushur me bakterie apo virus.

Hapi i tretë-Vendosni maskën në fytyrë

Hapi i katërt-Puthiteni mirë në pjesën e hundës

Hapi i fundit- Kontrolloni nëse mjekra juaj është mbuluar si duhet

Mbajtja e maskës ju mbron ju dhe personat rreth jush nga koronavirusi.

Mos e neglizhoni!

Mrekulli
Lajmet Kryesore