Zana's vlog - Si duken supermarketet në Pekin?

2020-02-24 17:44:51 CRI Komenti juaj Printoni

Për të parandaluar dhe kontrolluar efektivisht epideminë e pneumonisë së koronavirusit të ri, shumë njerëz janë mbyllur në shtëpi për të shmanguar infektimin. Le të shohim si duken supermarketet në Pekin në këtë kohë. Le të zbulojmë së bashku!

Mrekulli
Lajmet Kryesore