Video - Veshjet mbrojtëse të punonjësve mjekësorë kundër koronavirusit

2020-02-20 15:51:43 CRI Komenti juaj Printoni

Kohët e fundit, një personel i ekipit mjekësor kundër koronavirusit publikoi një video për të treguar se sa dhe si vishen mjekët dhe infermierët. Përdoruesit kinezë të internetit, pasi e panë këtë video u shprehën se puna e tyre në vijën e parë është shumë e vështirë. Ata shprehën respekt për sakrificat e mjekëve dhe infermierëve dhe u solidarizuan me ta. (Li Huailiang)
Mrekulli
Lajmet Kryesore