Dora e zezë: ETIM-i dhe terrorizmi në Xinjiang——Kërcënimi më i drejtpërdrejtë ndaj sigurisë në Kinë

2019-12-13 17:04:10 CRI Komenti juaj Printoni

Sulmet terroriste në Xinjiang të Kinës.

Kina po godet terrorizmin, ekstremizmin dhe separatizmin.

Cila është dora e zezë?

Cilat janë shkaqet kryesore?

Pse lufta antiterroriste është një mision afatgjatë?

Një prodhim i CGTN-së:

Dora e zezë: ETIM-i dhe terrorizmi në Xinjiang

Mrekulli
Lajmet Kryesore