Video/   Çajtorja, një vend i mirë relaksi

2018-08-16 17:24:23 CRI Komenti juaj Printoni

Kina është vendlindja e çajit. Kinezët kanë mbi 4700 vjet që pinë çaj. Kultura kineze e çajit përfshin prodhimin e deri tek pirja e çajit. Kinezët kur pinë çaj nuk e bëjnë këtë vetëm për "shijim", por edhe mendojnë gjatë kësaj kohe. Vendi i pirjes së çajit përbëhet nga ndërtesa, kopshte, dekorime dhe takëme të pirjes së çajit. Më e rëndësishme, shijimi i çajit bëhet në një vend të qetë, të freskët, të pastër dhe relaksues.

Jeta moderne ecën me ritëm të shpejt. Kur keni kohë vizitoni çajtoren dhe shijoni çaj në qetësi kjo është një zgjidhje e mirë për të larguar streset e ditës.

Mrekulli
Lajmet Kryesore