Video/ Shkëmbimet Kinë-Shqipëri 2017

2018-01-04 16:58:52 CRI Komenti juaj Printoni

Të dashur miq! Viti 2017 ka qenë një vit i mbushur plot me veprimtari të ndryshme në bashkëpunimin midis Shqipërisë dhe Kinës. Stafi i CRI Shqip ka përgatitur një video ku mund të njiheni me disa prej shkëmbimeve dypalëshe gjatë vitit të kaluar. Na ndiqni për më shumë edhe në vitin 2018! Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen!
Mrekulli
Lajmet Kryesore