Video - Menaxheri i përgjithshëm i Kompanisë së Shtypshkrimit "Yunguang" të Zhejiang-ut përgjigjet mbi akuzën e punës së detyruar të të burgosurve të huaj

2019-12-24 20:31:56 CRI Komenti juaj Printoni

Kompania e Shtypshkrimit "Yunguang" e Zhejiang-ut është furnizuesja e kompanisë britanike të shitjes me pakicë "Tesco". Ditët e fundit, media britanike e ka akuzuar "Yunguang"-un se ka përdorur punën e detyruar të të burgosurve të huaj në burgun Qingpu të qytetit Shangai për të prodhuar kartolina të Krishtlindjes. Në një intervistë të posaçme për Grupin Mediatik të Kinës (CMG), menaxheri i përgjithshëm i kompanisë Lu Yunbiao u shpreh se akuzat e medias britanike shpërfillin realitetin dhe janë të fabrikuara.

Mrekulli
Lajmet Kryesore