00074-Punëtorët egjiptianë në projektin e firmës kineze në Egjipt

2019-03-21 14:50:43 CRI Komenti juaj Printoni

Tema: Punëtorët egjiptianë në projektin e firmës kineze në Egjipt

Autori: Wang Guangbin

Vendi: Kinë

Vendi i fotografimit: Egjipt

Shënim: Mijëra punëtorë egjiptianë punojnë në kantierin e Firmës së Ndërtimit të Kinës. Këtu ata mësojnë e rriten, dhe, duke nxitur zhvillimin e ekonomisë lokale, nxitin drejtpërdrejt edhe ngritjen e nivelit të teknologjisë së ndërtimit të Egjiptit.

Mrekulli
Lajmet Kryesore