00020-Fragmente historike në Rrugën e Mëndafshit

2019-03-21 14:36:38 CRI Komenti juaj Printoni

Tema: Unë e dua Kinën, e dua historinë e lashtë të Kinës dhe i dua historinë e legjendat e Rrugës së Mëndafshit!

Autori: Bezazel Ferhat

Vendi: Algjeri

Shënim: Fotografia ime përshkruan një fragment historik në Rrugën e Mëndafshit. Një varg automjetesh i nisur nga Kina drejt rajoneve perëndimore kalon përsëri statujën prej mermeri dhe tempullin prej qelqi të Faraonit. Unë e dua Kinën, e dua historinë e lashtë të Kinës dhe i dua historinë e legjendat e Rrugës së Mëndafshit!

Mrekulli
Lajmet Kryesore