00100 -"Masteri në mjekësi"

2019-03-21 14:32:02 CRI Komenti juaj Printoni

Tema: "Masteri në mjekësi"

Autorja: Sabine Schmitz

Vendi: Gjermani

Vendi i fotografimit: Hangzhou i Kinës

Shënim: Kam studiuar mjekësinë tradicionale kineze në Hangzhou dhe kam marrë titullin "Master në mjekësi". Dua të bëhem eksperte e mjekësisë tradicionale kineze dhe t'i njoh perëndimorët me të.

Mrekulli
Lajmet Kryesore