Brazil: Shfaqje e madhe artistike për 70-vjetorin e Republikës Popullore të Kinës

2019-09-12 09:41:20 CRI Komenti juaj Printoni

Një shfaqje madhështore artistike është mbajtur në Brazil për të festuar 70-vjetorin e themelimit të Republikës Popullore të Kinës.

Shfaqja "E dua Kinën" në Sao-Paulo u ndoq nga 3000 të pranishëm nga të gjitha sferat e jetës, duke përfshirë konsullin e përgjithshëm të Kinës Chen Peijie dhe presidentin e Frontit Parlamentar Brazil-Kinë Fausto Pinato.

Pinato uroi për 70-vjetorin e Republikës Popullore të Kinës dhe vlerësoi kont

ributin kinez në zhvillimin ekonomik dhe shoqëror të Brazilit.

Shfaqja përmbante elemente të ndryshme kulturore, duke përfshirë këngë dhe "vallen e luanit".

Mrekulli