Festivali i Teatrit Alternativ i Pekinit do të hapet më 13 shtator

2019-08-28 09:56:41 CRI Komenti juaj Printoni

Festivali i Teatrit Alternativ i Pekinit 2019 do të hapet në 13 shtator me pjesën "Ana Karenina".

Shfaqja e hapjes, e bazuar në romanin e famshëm të Leon Tolstoit, do të interpretohet nga Teatri i Baltikut.

Gjatë festivalit dymujor do të vihen në skenë 21 shfaqje nga Kina, Rusia dhe Brazili.

Festivali vjetor i kushtohet kultivimit të artistëve të rinj dhe promovimit të teatrit cilësor për të rinjtë.

Deri tani janë paraqitur 422 prodhime.

Mrekulli
Lajmet Kryesore