Xi: Populli është baza më e fuqishme e qeverisjes së PKK-së

2020-05-23 10:30:11 CRI Komenti juaj Printoni

Udhëheqësi më i lartë i Partisë Komuniste të Kinës Xi Jinping u shpreh të premten se populli është baza më e fuqishme për qeverisjen e PKK-së.

Gjatë pjesëmarrjes në shqyrtimin dhe diskutimin në grup të delegacionit të Rajonit Autonom të Mongolisë së Brendshme, Xi vuri në dukje se demokracia socialiste e Kinës është demokracia më e gjerë, më reale dhe më efikase për interesat themelore të popullit. Duhet të ngulet këmbë te demokracia popullore dhe të mblidhen më mirë mençuria dhe fuqia e popullit.

(Jiang Lei)

Mrekulli
Lajmet Kryesore