Xi: Duhet të merren masa efektive për projektet e mëdha

2020-05-23 10:21:20 CRI Komenti juaj Printoni

Në Pekin po zhvillohet sesioni vjetor i Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës. Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Komuniste të Kinës Xi Jinping mori pjesë të premten në shqyrtimin e raportit të punës së qeverisë bashkë me përfaqësuesit nga Rajoni Autonom i Mongolisë së Brendshme.

Xi Jinping-u vuri në dukje që duhet të zbatohen masa aktive e efektive për të nxitur ndërtimin e projekteve të mëdha dhe shtimin e aftësive administrative në bazë, si edhe të merret iniciativa drejtuese gjatë krizës. (Jiang Lei)

Mrekulli
Lajmet Kryesore