"Boeing Dreamlifter" transporton 1.5 milionë maska fytyre nga Kina për në ShBA

2020-04-27 10:26:51 CRI Komenti juaj Printoni

"Boeing" ka kryer një mision transporti lidhur me COVID-19, duke çuar me një aeroplan "Boeing Dreamlifter" pajisje të mbrojtjes personale nga Kina në Shtetet e Bashkuara.

Kompania ka transportuar 1.5 milion maska fytyre mjekësore, duke deklaruar se në të ardhmen janë planifikuar misione shtesë të transportit ajror me "Boeing Dreamlifter" dhe "ekoDemonstrator".

"Boeing"-u e kreu misionin e tij të parë të transportit lidhur me COVID-19 më 18 prill, duke sjellë gjithashtu pajisje të mbrojtjes personale nga Kina në Shtetet e Bashkuara.

Mrekulli
Lajmet Kryesore