Zyrtari i lartë i BE-së: Bisedimet me Britaninë do të jenë "të vështira"

2020-02-12 10:27:36 CRI Komenti juaj Printoni

Një udhëheqës i lartë i Bashkimit Evropian paralajmëron se negociatat e ardhshme tregtare me Mbretërinë e Bashkuar do të jenë "të vështira", duke theksuar rëndësinë e ruajtjes së standardeve ekonomike dhe shoqërore.

Michel Barnier, kreu i ekipit të punës së Komisionit Evropian për marrëdhëniet me Mbretërinë e Bashkuar, tha: "Këto negociata do të jenë të vështira. Zonja dhe zotërinj, anëtarë të Parlamentit Evropian! Rekomandoj që të qëndrojmë të gatshëm për çdo mundësi, duke përfshirë mosarritjen e një marrëveshjeje themelore para 31 dhjetorit." (Çang Çuo)

Mrekulli
Lajmet Kryesore