Shangai, rritje të investimeve të huaja në gjashtëmujorin e parë

2019-07-16 10:56:31 CRI Komenti juaj Printoni

Të dhënat tregojnë se vlera e investimeve të huaja u rrit qëndrueshëm në Shangai në gjysmën e parë të vitit, duke arritur në 9.8 miliardë dollarë amerikanë ose një rritje 14% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Sektorët me rritjen më të shpejtë të investimeve të huaja ishin elektronika, biomjekësia dhe inteligjenca artificiale. (Fang Xiaoyu)

Mrekulli
Lajmet Kryesore