"China Railway Express" vë në funksionim trenin për dërgimin e portokalleve në Evropë

2018-11-09 20:25:54 CRI Komenti juaj Printoni
Kompania "China Railway Express" ka vënë në funksionim trenin e parë të posaçëm për transportin e portokalleve.

Linja e re do të lidhë Yichang-un në Kinën Qendrore me kryeqytetin rus Moskë.

Autoritetet vendore thonë se treni përdor kontejnerë ndërkombëtarë të standardizuar të zinxhirit të ftohtë, shërbim GPS dhe kontroll në largësi të lagështirës dhe temperaturës, për të siguruar dërgimin e agrumeve të freskëta gjatë udhëtimit 16-ditor.

Mrekulli
Lajmet Kryesore